Още по темата03.07.2022 / 20:06Смятам, че е обидно това, че

...
Още по темата03.07.2022 / 20:06Смятам, че е обидно това, че
Коментари Харесай

Ива Митева: И на мен ми звънна Кирил Петков по телефона. Грозно е така да се прави

Още по темата03.07.2022 / 20:06
Смятам, че е обидно това, че Политическа партия се обръща към Българска социалистическа партия и Демократична България като към партии и ги канят на договаряния, а Има Такъв Народ не ни канят, а се обръщат към нас като към обособени народни представители. Още повече че Конституцията приказва точно за парламентарни групи. 

Това разяснява пред бТВ Ива Митева.

Още повече, че в Народно събрание няма самостоятелни депутати, защото такива не са определени от народа изначално. Това са депутати, нечленуващи в парламентарни групи. Това, което се случва в последните дни - натиска върху депутати, търсенето им, лъжата, сякаш се трансформира в нещо обикновено. За разлика от говоренето от истината, спазването на законите. Не го разбирам, уточни тя.

Онзи ден и на мен ми звъня, в това число премиера Кирил Петков. Вдигнах му, говорихме. Поиска да се забележим, да поговорим. От сътрудници, на които също е звъняно разбрах, по какъв начин се пробват да кажат от Политическа партия Слави Трифонов какъв брой е нечестен, а те какъв брой са честни. Такова едно мятане на обиди не е добре. Има си правосъдни органи, да извадят обстоятелствата и да ги сложат на масата, уточни тя. 

Те споделят, че би трябвало да се направи нещо, че те вършат смяната и че ние не сме на страната на истината сега. Ще забележим дали е по този начин. Но съгласно мен е грозно и подмолно да се работи по този начин, уточни тя. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР