Още по темата: Зукърбърг - приятел на с. Свежен във

...
Още по темата: Зукърбърг - приятел на с. Свежен във
Коментари Харесай

Феноменът Тръмп в Туитър

Още по тематиката: Зукърбърг - другар на с. Свежен във Facebook В Google: Кметът на с. Смилян по-популярен от боба Ако страната спре кранчето: Политиците стават инфлуенсъри Опозицията с превес в онлайн борбата за Пловдив

Действащият американски президент Доналд Тръмп от години употребява интензивно обществената мрежа Туитър. Там той е същинска международна звезда с над 60 млн. почитатели. Откакто е в мрежата, Тръмп има в профила си 43 000 изявления. Твърди, че си ги написа самичък.

С огромната си уста и желанието да споделя в мрежата всичко, което му хрумне, Тръмп постоянно си навлича беди. За последните 3 години той си е докарал стотици едноседмични санкции от админите на Туитър - най-често поради крайни позиции.

Припомняме ви някои от най-скандалните постове от профила на американския президент:

1. " Мерил Стрийп, една от най-надценените актриси в Холивуд, не ме познава, само че ме нападна нощес по време на премиите Златен глобус. Тя е една същинска... "

2. " След като помогнах на тримата баскетболисти да избегнат затвор в Китай, Лавар Бол - бащата на единия от тях, демонстрира липса на признателност към мен. Може би трябваше да ги оставя да полежат малко. "

3. " Днес е 7 ноември, а в Ню Йорк вали сняг и температурите са негативни... Имаме потребност от малко от по този начин нареченото " световно стопляне ". "

4. " Севернокорейският водач Ким Джонг Ун твърди, че нуклеарният бутон е на бюрото му от самото начало. Ще го осведоми ли някой от режима му, че и аз имам нуклеарен бутон - по-мощен от неговия, и освен това работещ! "

5. " Леброн Джеймс беше интервюиран от най-глупавия човек по малкия екран - Дон Лемън. Той направи по този начин, че Леброн да наподобява интелигентен, което не е елементарно. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР