Още по темата: Зукърбърг - приятел на с. Свежен във

...
Още по темата: Зукърбърг - приятел на с. Свежен във
Коментари Харесай

В Гугъл: Кметът на с. Смилян по-популярен от боба

Още по тематиката: Зукърбърг - другар на с. Свежен във Facebook Феноменът "Тръмп " в Туитър Ако страната спре кранчето: Политиците стават инфлуенсъри Опозицията с превес в онлайн борбата за Пловдив

Ако напишете Смилян в Google, ще излязат стотици линкове за вести от селото. За изненада обаче най-четените не са свързани с прословутия смилянски боб, а с това, че кметът на смолянското село Чавдар Червенков самичък подкара валяк, с цел да подравни неасфалтираните улици.

Червенков не е роден в Смилян, само че желае да прекара старините си тук. През първия мандат съвсем не се свърташе в кабинета си. Обикаляше селото, с цел да види с очите си по какъв начин живеят хората. Предпочита работата пред приказките. Изведнъж обаче стана извънредно деен с новините от Смилян, които стартира да разгласява в обществените мрежи.

По негова концепция Смилян има своя Фейсбук страница, в която кметът гордо демонстрира какви ги прави из селото. На фотосите Червенков може да бъде забелязан по какъв начин копае, лепи плочки и ремонтира улици. С хора по стратегии на Бюрото по труда неотдавна той направи каменни цветарници пред кметството. Преди време управникът смени и покрива на читалището съвсем самичък. Най-известен обаче стана с валяка, който взел назаем от собствен другар, с цел да подравни улиците.

" Това не е предизборна акция. Станах кмет, с цел да потвърдя, че не всичко става с пари, като има предпочитание човек, намира му се колаят. Аз не съм политик, не знам дали ще се кандидатирам отново за кмет, само че направеното ще остане и в селото, и във Facebook ", споделя Чавдар Червенков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР