Още по темата: Трагедията е огромна! Момче загина при адска

...
Още по темата: Трагедията е огромна! Момче загина при адска
Коментари Харесай

Откриха втора жертва на мелето на бул. „Източен“

Още по тематиката: Трагедията е голяма! Момче почина при адска злополука Смразяващи разкрития за нещастието с младежа в Пловдив

В 11.15 ч. през днешния ден на тел. 112 е обявено за открито тяло на момче по поречието на р. Марица, покрай злополуката с блъсналия се Опел на кръстовището сред бул. „ Марица “ и бул. „ Източен “ в Пловдив.

Установена е самоличността на починалия - 16-годишен младеж. При инспекцията е изяснено, че той също е пътувал в авариралия автомобил и най-вероятно е изпаднал от него при удара. До подаване на втория сигнал обаче тази информация не е предоставена на проверяващите.

При последвалите дейности тя е доказана от двамата 19-годишни - лидер и пасажер, които са в болница. Припомняме, че водачът е без СУМПС. Взета му е кръвна проба за приложимост на алкохол и опиати. В рамките на досъдебното произвеждане следва да се обясни от кого му е възложен автомобила.

Както „ Марица “ заяви, тази нощ към 2 ч. опел се заби в дирек до кръговото кръстовище. При удара почина на място друго 19-годишно момче.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР