Още по темата: Трагедията е чудовищна! Загиналите в "Хаинбоаз" взели

...
Още по темата: Трагедията е чудовищна! Загиналите в "Хаинбоаз" взели
Коментари Харесай

Погребват заедно 5-годишната Йоана, брат ѝ Ники и техните...

Още по тематиката: Трагедията е чудовищна! Загиналите в "Хаинбоаз " взели внучетата за уикенда Проговори украинецът Кулчу, умъртвил цяло семейство на Хаинбоаз

Ден на печал е разгласен през днешния ден в община Твърдица в памет на четирите жертви на жестоката злополука в Прохода на Републиката – Хаинбоаз преди два дни. Задържаният водач на другата кола в случая – украинският жител Виктор Кулчу получи непрекъсната мярка за задържане под стража. Беше му повдигнато и обвиняване.

Погребението на жертвите е през днешния ден. По предпочитание на родителите, починалите баба, дядо и двамата им внуци ще бъдат дружно, както са посрещнали гибелта си.

Припомняме, че някогашният миньор Николай, брачната половинка му Татяна и внуците им - 5-годишната Йоана и 15-годишният Николай са пътували от Лясковец към Шивачево. Загиналите съпрузи са родители на бащата на двете деца. В последно време той бил разграничен със брачната половинка си. Тя си отишла в Лясковец дружно с дребното момиченце, а внукът Николай останал в Шивачево. В огромна част от времето си той бил с баба си и дядо си, защото татко му е водач на ТИР и постоянно пътувал в Гърция, описаха локални хора.

Въпреки че родителите на децата били разграничени, те запазили положителни връзки. Много постоянно братчето и сестричето прекарвали дружно уикендите. По тази причина в петък дядото и бабата пътували до Лясковец, с цел да вземат и заведат Йоана в Шивачево.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР