Още по темата: Тъжна вест! Почина проф. Юлиан Вучков Трагични

...
Още по темата: Тъжна вест! Почина проф. Юлиан Вучков Трагични
Коментари Харесай

Гала направи интимни признания за покойния проф. Вучков

Още по тематиката: Тъжна новина! Почина проф. Юлиан Вучков Трагични детайлности от последните дни на Юлиан Вучков Приятелка на проф. Вучков разкри детайлности за гибелта му

Внезапната гибел на професор Юлиан Вучков раздруса журналистическите среди в България. По-рано през днешния ден негова другарка направи трагични разкрития за кончината му. Смъртта му покруси и водещата Гала и колежката й Кристина Патрашкова. В днешния епизод на „ На кафе “ двете взеха решение да споделят най-милите си мемоари, свързани с професор Вучков.

„ Светъл път на душата му. За страдание телевизионният ефир, а и освен, към този момент няма да бъде толкоз живописен и цветен “, съобщи Патрашкова. Тя показа и един много съкровен миг, обвързван с професора. „ Аз имам сантимент към него, защото първата ми обява бе в списание, на което той бе основен редактор. Довери ми се и повярва в мен като публицист “, спомни си Патрашкова.

„ Неведнъж е бил наш посетител. Винаги е бил с положително отношение “, сподели пък Гала, която също изрази своите съболезнования. „ Е, доста ме е и подлагал на критика. Но се е случвало и да ми се обади и да ме поздрави “, призна русокосата водеща.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР