Още по темата: Скандална СНИМКА: Ето откъде Тотев управлява Пловдив

...
Още по темата: Скандална СНИМКА: Ето откъде Тотев управлява Пловдив
Коментари Харесай

Кметът Тотев кръстосва Гърция с джип за 200 бона

Още по тематиката: Скандална СНИМКА: Ето от кое място Тотев ръководи Пловдив Бареков извънредно за "Марица ": Тотев е за прокурор

Иван Тотев кръстосва Гърция с първокласен " Рейндж Ровър " за над 200 бона. Бдителни съграждани на пловдивския кмет го снимаха в мощното возило в компанията на шефа на ВиК Спартак Николов.

Скъпият джип е платен на лизинг от фамилна компания на кметската фамилия, откри инспекция на " Марица ". Автомобилът е регистриран на името на " Квалификация Консулт " ЕООД, която се ръководи от Георги Тотев, брат на градоначалника. Собственик на капитала на сдружението е друга фамилна компания - " Плутон-1 " ЕООД. В нея собственик на всички дялове е Роза Тотева.

Колата е закупена в края на 2018 или началото на 2019 година. Първата <210> застраховка е от януари тази година.

Охолният живот на Иван Тотев, чиято кметска заплата едвам доближава 1500 лв., се подсигурява от бизнеса на семейството, който процъфтява, откогато огромният брат е във властта. По време на двата мандата на Тотев фамилията му съумя да обнови напълно хотел " Империал ", да издигне до него съвременна бизнес постройка, да построи нова къща за градоначалника на ул. " Богомил ", вила в Белащица и да придобие апартамент в гръцкия курорт Кирамоти. Георги Тотев в съдружничество със свои сътрудници закупи за 13,2 млн. лв. терена на някогашната пивоварна " Каменица " и да стартира строителството на няколко жилищни и офис здания. Според експертни положението на Тотеви надминава в пъти формалните приходи на членовете на фамилията и облагите, осъществени от 11-те компании от фамилния октопод.

Още за ваканцията на кмета четете в днешния брой на вестник Марица.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР