Още по темата: Полицията проверява ромите от Розино, търсят и

...
Още по темата: Полицията проверява ромите от Розино, търсят и
Коментари Харесай

Полицаи откриха оръжието, с което роми се стреляха в Розино

Още по тематиката: Полицията ревизира ромите от Розино, търсят и оръжие Първи СНИМКИ след кървавия екшън в Розино, вредите са огромни След екшъна в Розино: Мъж бере душа, родилка събира пари за златен гвоздей

Служители на карловската полиция задържаха осем индивида за ромския разгром в Розино, шестима от тях са от клана Сребреви, другите двама да от пострадалите в мелето Искендерови. Разследващите разпитаха 15 участници в побоя. Както „ Марица “ в детайли писа през вчерашния ден следобяд мъжете от рода Сребреви нападнаха с огнестрелно оръжие две къщи на другия клан с който враждуват от години и простреляха четирима индивида.

Още нощес след поредност от издирвателни мероприятия карловските служители на реда откриха оръжието с което с стреляно – две ловни пушки, на улицата в ромската махала се въргалял и газов револвер, изтърван от притежателя му по време на мелето.

Задържаните през днешния ден остават в ареста за 24 часа. А полицейското наличие в Розино остава засилено. Както през днешния ден по-рано „ Марица “ писа сега в ромската махала е безшумно, само че живеещите там са на нокти. Тук в никакъв случай не се знае по кое време единият клан ще тръгне да громи другия, разясняват в селото.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР