Още по темата: Политическата декларация на партията на Слави Трифонов

...
Още по темата: Политическата декларация на партията на Слави Трифонов
Коментари Харесай

Слави Трифонов ударно прехвърля фирмите си, вижте на кого

Още по тематиката: Политическата декларация на партията на Слави Трифонов
Слави Трифонов стремително трансферира компаниите си на дясната си ръка Евгени Димитров-Маестрото. В последните 2 седмици се следи съществено придвижване в данните на сдруженията, в които шоуменът или взе участие като представител, или е съсобственик и началник на борда на шефовете.

Той се готви да оглави партията си " Няма такава страна " на 5 октомври и за задачата се разделя със собствеността и капиталите.

Любопитно събитие обаче е, че учиндолецът е заявил пред Агенцията по вписванията предходната година, че компанията му " Седем-осми " АД, която бе мотор на продукцията " Шоуто на Слави ", че в идващите години няма желание да трансформира активността си, както и че телевизионното предаване няма да стопира.

" През 2018 и идващите години активността ще продължи да се развива като се утвърждава сполучливия формат " Шоуто на Слави " като в същото време предлага нови формати и излъчвания, както в границите на шоуто, по този начин и като независими стратегии.

Възможност за развиване дава и разширението на приходите от реклама, както в мероприятията, проведени от сдружението, по този начин и от самостоятелните изяви на главните лица участващи в шоуто, издаването на музикални албуми и други ", написа в Годишния доклад за активността на компанията, гласуван и оповестен в Търговския указател през април тази години (оригиналният правопис е непокътнат - б.р.).

От финансовите информации на " Седем-осми ", която е с внушителния капитал от над 9 милиона лв., излиза наяве, че всяка година компанията е генерирала чиста облага от близо 200 бона, като най-хубави са били 2017 и 2018 година

Същевременно при започване на тази година Трифонов е бил избран отново за ръководител на борда на шефовете на сдружението с мандат чак до 2024 година

Сега обаче с образуването на " Няма такава страна " той ще би трябвало предварително да оваканти поста си. Очаква се Маестрото да го наследи в " Седем-осми ".

Към момента уеб сайтът на компанията не е деен, а хиляди българи чакат точно там да видят имената си от оповестената точно на Гергьовден лотария за дарове от " Шоуто на Слави ", в това число и мерцедесът му " Ес класа " за стотици хиляди левове.

„ През всичките тези 19 години аз съм получил 1435 подаръка от гостите ни в шоуто. Към тях обаче аз добавям диванчето в шоуто, моя стол, бюрото, шестте портрета на Краси Радков, Мариан Бачев, Иво Сиромахов и моя благосклонност, нарисувани от Володя Кенарев, както и 9 книги.

Това са 9 скъпи книги. Това са 9-те книги, в които са писали гостите ни в шоуто. … И тези 9 книги, уважаеми фенове, също са ваши. Деветима от вас ще имат опцията да имат парченце от духа на толкоз доста хора, гостували в шоуто. “ – разгласи тогава Слави Трифонов. Lupa.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР