Още по темата: Извънредна новина за убиеца на Кристи от

...
Още по темата: Извънредна новина за убиеца на Кристи от
Коментари Харесай

Страшни разкрития за последните мигове на 7-годишната Криси

Още по тематиката: Извънредна вест за килъра на Кристи от Сотиря Майката на Мартин от Сотиря призна, че му е помогнала Бабата на Криси: Българи, желая правдивост ВИДЕО Решиха ориста на Мартин, обвинен за убийството на Криси
Проверяват лекарския екип, който се е отзовал на сигнала за откритата в безпомощно положение 7-годишна Кристин Георгиева в сливенското село Сотиря. Това съобщи пред камерите на bTV началникът на Центъра за незабавна здравна помощ в Сливен доктор Мариета Божидарова.

" В момента се събират доказателства и се разпитват чиновниците на “Бърза помощ ”.

По стандарт екипът би трябвало да е при пациента. Бабата е била вкопчена в детето и не е желала да се транспортира 7-годишното до идването на другите родственици ", сподели още тя.

" Екипът на болничното заведение е бил известен за дете в тежко положение и е очаквал пациента ", разяснява доктор Божидарова.

Тя също по този начин акцентира, че от момента на приемане на повикване за дете в тежко положение, до приемането му в незабавното поделение са минали 26 минути.

" При открити нарушавания ще бъдат взети ограничения съгласно Кодекса на труда ", добави началникът на Центъра за незабавна здравна помощ в Сливен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР