Още по темата: Хейтъри и призраци населиха Фейсбук Стълбите на

...
Още по темата: Хейтъри и призраци населиха Фейсбук Стълбите на
Коментари Харесай

Павел, Венци Венц и Дара в хотел без звезди

Още по тематиката: Хейтъри и призраци населиха Facebook Стълбите на Джумая джамия - обичано място за ваучър 5 метода да отсвирим досадната майка

Три одобрени български звезди изкараха нова ария предходната седмица. За жал тя не беше добре призната от по-голямата част от аудиторията им. 90% от мненията са негативни. От това, че текстът е неправилен, до това, че хореографията им е некоординирана. Има отзиви даже, че тази ария е позор за творчеството на Павел и Венци Венц.

Аз персонално не разбирам тези мнения, тъй като частите им постоянно са били еднообразни. Това е. Или харесваш песните им, или не. Павел и Венци Венц постоянно са си псевдо рапъри, в което, несъмнено, няма нищо неприятно, стига почитателите им да са удовлетворени от песните, които пускат. За частта на Дара не може да се каже нищо изключително. Тя също извършва типичния си " поп-рап " жанр, само че за нея мненията са по-положителни, като даже има хора, които споделят че тя избавя " песента ". При всички положения се държи по-мъжки от сътрудниците си от противоположния пол.

Така " Хотел 5 звезди " в мненията на почитателите се прави оценка с 1 звезда. Надяваме се в бъдеще равнището и качеството на обслужване в хотела на Павел, Венци Венц и Дара да се увеличи. В противоположен случай фактът, че са известни имена, няма да им прави повече работа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР