Още по темата: Етър и Ботев врътнаха боево 2:2 Треньорът

...
Още по темата: Етър и Ботев врътнаха боево 2:2 Треньорът
Коментари Харесай

Желко: Ако Левски даде луди пари за Неделев, какво да...

Още по тематиката: Етър и Ботев врътнаха боево 2:2

Треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович разяснява представянето на своя тим при равенството 2:2 против Етър.

" Мисля, че и двата тима заслужаваха по една точка. В последна сметка допуснахме неточности при двата им гола, тъй като при гола на Младенов изчистихме топката, а тя беше наша.

В някои моменти доминирахме, в други Етър. С почитание към моите играчи, само че нашият завършващ пас беше слаб .

Проблемът при нас е, че нападателите не вкарват. Двамата ни полузащитници вкараха през днешния ден головете. Не изпускаме доста точки, само че в последна сметка се нуждаеш от крила и нападатели, които да вкарват повече.

В последна сметка би трябвало да се пазиме по-добре. Ако не губим топката, няма да се основават шансове пред наказателното ни поле . Сега съм прочувствен, а като изгледам още един път мача мога да разясня повече.

Не знам дали Неделев е желан от Левски, само че в случай че те ни предложат сума, която не можем да откажем - какво би трябвало да създадем? Не знам каква е цената на Неделев, в случай че ме питате, ще кажа 50 милиона. Не можем да си позволим да загубим Тодор Неделев. Ако играе в Левски или по-добър от нашия тим, ще е още по-силен. Трябва да се съглася с борда, в случай че са склонни да го продадат. Нуждаем се от новия ни стадион, и в случай че тази сума за Неделев ще помогне може и да го продадем. Ще пълним стадиона си с 10,15-хиляди фенове и това ще праща Ботев напред.

Не съм треньор, който крие нещо от играчите. На Карачанаков съм му споделил, че е трета или четвърта алтернатива при крилата. Ако желае да остане в Ботев, ще му дам късмет. Да, няма да е титуляр, само че ще имаш шансове.

Джонатан Перейра е другият състезател с подобен статут. Той е с контузия, само че ние подхождаме с почитание и към неговия контракт. Работи всеки ден. Нуждае се от две или три седмици, с цел да преценим дали ще се нуждае от интервенция ", съобщи Петрович.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР