Още по темата Ближи си сладоледа Цели девет места с

...
Още по темата Ближи си сладоледа Цели девет места с
Коментари Харесай

Барът е до морето

Още по тематиката
Ближи си сладоледа

Цели девет места с апетитен сладолед в София - новобранци от сезон 2018 и " тежка категория " джелатерии
22 юни 2018
Задължителен лист

Предложения за книги от разнообразни жанрове, които да прочетете през летните месеци
22 юни 2018
Ам, морето

Light обиколи българското Черноморие, с цел да направи личен самостоятелен справочник на по-известните заведения от Резово до Шабла.
18 юли 2014 " Прасето на морето "
Синеморец


Време беше основателите на столичното " Щастливото прасе " да хвърлят въдица на Черноморието. " Прасето на морето " е лятното продължение на ресторанта, което отваря порти в Синеморец при започване на юни.
Обещават ни семпла и вкусна храна, като акцент в менюто ще бъде прясната черноморска риба. Специалитети остават някои от наложителните от столичния адрес (тарама, пържено пиле) наред със селекция от коктейлната листа.

Заведението е за 70 души, като по-голямата част от местата са навън. Към него ще се разположи и бар за коктейли. Препоръчително е да си извършите резервация.

ул. " Бутамя " 20 (в ресторанта на хотел " Катерини " )
Работно време: от 12:00 до 23:00 ч.

NORMA restaurant & steak house
Бургас


Най-новата кулинарна точка в Бургас отвори порти в последната седмица на май. Ресторантът се създава в продължение на година от екипа, изравен зад морските Incanto и Food & Culture, с цел да предложи плътно, премислено и сезонно меню (ястията ще се сменят на всеки 30 – 40 дни) с фокус върху висококачествени меса и артикули от Италия и Испания. Заведението е разграничено на няколко зони – лоби с мека мебел, съществена ресторантска част, зона за междинно сядане, предопределена за диалог и леко пиво наоколо до бара, бар с къса (и уместна) селекция коктейли. Общо местата му са 125.

Norma e първият ресторант в района, която ще показа и по този начин наречения " бистър " самун Pan de Cristal, импортиран от Испания, характеризиращ се с лекост и хрупкавост. Препоръчваме да опитате пастет от мандарина (fruit meat), пилешки и гъши дроб по рецепта от XIV век.

На ъгъла на ул. " Александър Батенберг " и " Цар Симеон I ". Точно против бизнес инкубатора.
Работно време: 08:00 – 00:00 ч.

Бар " Ботаник "
Плаж " Червенка ", Черноморец

Вече второ лято този бар е измежду наложителните точки на Южното Черноморие. Създаден е от част от екипа на столичния One More Bar, с цел да радва с същински положителни типичен и авторски коктейли. " Искаме да сме точка за отдих, а не е " напудрено " място, по тази причина и всичко тук е направено от дървен материал без пластмаса ", изяснява Иван Попов, един от хората зад мястото. Напитките в листата ще се сменят по отношение на сезонните плодове и зеленчуци и ето по какъв начин обичаното Bloody merry да вземем за пример ще бъде с розови домати. Препоръчваме Coffy Martiny, изработен с cold brew в композиция с водка и портокалов ликьор, както и Botanic pimpinella (еньова мастика с мурсалски чай, билков сироп, грейпфрут и тоник).
Точно до бар " Ботаник " се организират и събитията на Ritual Gatherings - платформа, сплотяваща добра музикална селекция с диджеи, гурме храна, изкуства и занаяти.
На самия нос на Червенка.

Работно време: от 08:00 до 02:00 ч.

NALEY Beach Bar Experience
Лозенец

Това лято в морския курорт се появява нова концепцията за бар – " занималня за възрастни " - съгласно определението на основателите му. С малко повече въпроси разбираме, че барът ще предлага дневни занимания като " плаващ остров ", флайборд, билярд с крайници (билярд, в който топката се рита с крайници на особено пригодено поле), аркада с динозаври, библиотека с книги и списания, както и машини с емулирани игри. " Идеята е да съберем на едно място хора от разнообразни генерации и да им предложим различно развлечение на плажа ", изясняват от екипа на бара.

Лозенец, ул. " Резбарска " 45
Работно време: 09:00 до 21:00 ч.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР