Още от времето си в Отчаяни съпруги Ева Лонгория успя

...
Още от времето си в Отчаяни съпруги Ева Лонгория успя
Коментари Харесай

Ева Лонгория и новата й къса прическа

Още от времето си в " Отчаяни съпруги " Ева Лонгория съумя да се трансформира в секс знак и досега не е изгубила този собствен " статут ". В това няма нищо учудващо - тя продължава да наподобява зашеметяващо и да е олицетворение на латино съблазън.

Но не щеш ли 48-годишната актриса реши да предприеме смяна във външния си тип. Лонгория подстрига косата си в настоящото каре до раменете и даже избра да я изправи.

Така тя се появи на формалния обяд на дамите от Американската кино академия, който се състоя а 9 ноември в Academy Museum of Motion Pictures в Лос Анджелис. Лонгория беше комбинирала новата прическа с класическа визия.

Актрисата носеше сако в черно-бяло Chanel в композиция с черен панталон и черен топ с пайети. Чантата й също беше на френската първокласна марка, а единствения намек за цвят бяха яркочервените й устни.

Няколко дни по-късно в Мексико Ева Лонгория присъства на церемонията " Жена на годината ", където още веднъж показва новата си прическа, този път в композиция със сребриста дълга рокля, която наблягаше извивките й.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР