Още от самото начало в Кой да знае на единия

...
Още от самото начало в Кой да знае на единия
Коментари Харесай

Виктор Стоянов се подигра с Евгени Генчев в „Кой да знае”

Още през цялото време в „ Кой да знае ” на единия тим се наложи да дава отговор на въпрос за слонове. Виктор Стоянов, който попадна в тима на Милица Гладнишка гадно захапа втория ерген, който седна до Христо Пъдев: „ Не съм наясно с нищо за слоновете, то в моя сезон нямаше такива!, сподели под мустак лъскавия мачо Виктор.

Думите му жегнаха пианиста, който веднага  се сети кого  засяга сътрудника му, само че не им обърна внимание и си замълча. Но на публиката в залата, както и на всички пред тв приемниците стана ясно, че ерген номер едно приказва за дебеланката Пам Велидис. Която се оказа една от най-критикуваните и обсъжданите участнички в предишния сезон. Брюнетката похапваше на воля куп пържени филийки, нямаше терзания по отношение на насъбраното си свръх тегло.

Това провокира напрежение измежду останалите дами, които я атакуваха, че много  се тъпче. Най-накрая продуцентите я изкараха от сантименталното шоу под претекст, че е изгубила доста близка приятелка, За да не бере позор, че ще остане без роза.

В последна сметка пианиста си избра моделка с идеални размери и се приказва, че живее в нея. Докато Виктор Стоянов избра победителката в първия  сезон на ”Ергенът ”, само че по този начин и не му потръгна в любовта, въпреки, че при  него нямаше нито една пухкавелка.

Автор:Хотнюз

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР