Джулиана Гани преживява голям стрес в Като две капки вода“.

...
Джулиана Гани преживява голям стрес в Като две капки вода“.
Коментари Харесай

Джулиана Гани кожа и кости заради Фънки!

Джулиана Гани претърпява огромен стрес в „ Като две капки вода “. Това я е стопило с цели 5 кг. от февруари до днешна дата и към този момент е едвам 50 кг., което за нейния растеж от 172 см. е извънредно малко.

Джулката се тормозила доста преди всеки лайф, като най-много треперела какво ще каже Димитър Ковачев – Фънки след всяко нейно осъществяване. От години тя се страхувала от неговите мнения, тъй като мъчно понасяла грубите думи, а просташкото държание на рокаджията е общоизвестно.

Преди живо осъществяване Гани била толкоз обезпокоена, че не можела да хапне нищо, даже през целия ден да не е яла преди този момент. Мисълта, че Фънки ще я „ нахока “, я побърквала.

Истината е, че Джулиана като цяло не е по никакъв начин мощен темперамент. Макар да се прави на огромната работа, Мис Силикон 2013 била доста лабилна душевен и непрекъснато се страхувала по какъв начин наподобява в очите на другите.

Неслучайно, когато беше във „ ВИП Брадър “ преди 7 години, се обиди грубо, че я дефинираха за най-бедната в Къщата. За посредствена персона като Джулиана Гани да си безпаричен е оскърбление за пред обществото.

В „ Капките “ Гани се тормозила най-много от мъжките облици. Тя самата признава, че е „ кифла “ и по тази причина не обича да се вижда като мъж.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Джулиана Гани
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР