Още от ранни зори в украинската столица вият сирени. Сигналите

...
Още от ранни зори в украинската столица вият сирени. Сигналите
Коментари Харесай

Въздушна трегова в Киев след ракетни удари, има свален самолет

Още от ранни зори в украинската столица вият сирени. Сигналите за заплаха разсъниха и жителите на доста други градове в Украйна , която от през вчерашния ден е обект на набези от страна на Русия. От сутринта в Киев се чуват детонации, оповестена и е въздушна паника след съветски ракетни удари. Общинските управляващи приканиха хората да отидат в най-близките убежища . Във Facebook украинската войска съобщи, че ракети са били изстреляни по Киев, като две от тях са били унищожени във въздуха от украинските сили.

Украински изтребител Су-27 е свален над Киев, заяви вътрешният министър на страната Евгений Йенин, представен от CNN. Падналите фрагменти от летателната машина са провокирали пожар в двуетажна къща.
 
 Киев Украинска работа на изключителните обстановки
Кметът на Киев Виталий Кличко заяви, че трима души са били ранени при рухването на парчета от ракети в жилищен квартал в югоизточната част на столицата. На фотография, оповестена от Кличко, се вижда по какъв начин двама пожарникари стоят пред горяща постройка. Има заплаха от срутване на жилищния блок .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР