Още необикновени и завладяващи гласове, шокиращи блокирания и неочаквани изненади

...
Още необикновени и завладяващи гласове, шокиращи блокирания и неочаквани изненади
Коментари Харесай

Активират супер блок бутон в Гласът на България

Още невероятни и завладяващи гласове, шокиращи блокирания и непредвидени изненади чакат феновете на bTV в новия епизод на " Гласът на България “ – тази неделя от 20:00 ч. След мощното начало на десетия сезон предходната неделя, то във втория епизод на обичаното музикално шоу – нещата безусловно ще излязат отвън надзор, а страстите ще доближат своя връх.

Невероятно мощни участници със страхотна сила и наличие ще накарат DARA, Мария Илиева, Миро и Мастър Лечев да " кръстосат шпагите си “ след не едно от осъществяванията на сцената. Поп дивата Мария Илиева ще се окаже " на мушката “ на новия СУПЕР БЛОК БУТОН, с помощта на своите сътрудници, а изходът от някои занимателни обстановки сред тях ще е " Двама се карат - DARA печели “, за наслада на треньора-победител в последния сезон.

Тази неделя в " Гласът на България “, 12 години след първото си явяване в шоуто, ще се завърне братът на фолк-певицата Роксана, който счита, че " има незавършена работа от предишния път “. Шармантен участник прочут като Микеле от Видин, ще впечатли треньорите и ще вдигне летвата с избора си на ария на Софи Маринова, а певица със сериозен опит зад тила си ще стъпи в блестящото шоу, с цел да провокира себе си, да преодолее страховете и да открие още веднъж смисъла в живота си.

В новия епизод на респект ще е българската музика, а участниците ще изпълнят едни от най-обичаните песни на - Стефан Вълдобрев, Георги Христов, D2, Ку-Ку бенд, Софи Маринова и други. Музиката е най-ценната опората за млада певица, претърпяла извънредно тежка история, която съумява да остави зад тила си. Именно тя е претекстът й да върви напред и да стигне до огромната сцена на " Гласът на България “, и да продължи да има вяра в себе си.

Изненадите и хубавата музика ще вървят ръка за ръка в неделя вечерта, а може би най-големият сърпрайз за сезона ще е за четиримата звездни треньори, които първо същински ще се изумят, след което ще получат една доста специфична покана и за край ще преминат към огромна веселба всички дружно на сцената. Уникално пънк-рок-метъл осъществяване ще " отвее главите “ им, а след следващия впечатляващ участник Миро със удовлетворение ще разгласи, че тази година точно той е представителят на сътрудниците от поп-фолка.

Изключителни гласове, темпераментни участници, страхотна сила и невероятни обрати чакат всички пред екраните в неделя от 20 ч. по bTV. Още вести и извънредни срещи с треньорите и претендентите за купата " Гласът на България “, ще откриете на glasat.btv.bg и в каналите на предаването в обществените мрежи и you tube.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР