“Още не са ми звъннали от РЗИ, но ако официално

...
“Още не са ми звъннали от РЗИ, но ако официално
Коментари Харесай

Карантинираният Костадинов от Възраждане: Протест срещу COVID мерките ще има, аз ще участвам дистанционно

“Още не са ми звъннали от РЗИ, само че в случай че публично са решили, ще спазя карантината. Нямам различен избор и не ми се лежи в пандиза ”. Това съобщи водачът на  ПП “Възраждане ” Костадин Костадинов за Actualno.com.  Той разяснява решението на здравните управляващи всички от КСНС да се  самоизолират.

От през вчерашния ден вечерта (10 януари) Костадинов е контактен  на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев. Двамата участваха в траялия 6 часа Консултативен съвет по национална сигурност. Веднага след съвета Минчев се почувствал зле, а тест е дал позитивен резултат за COVID-19.
Съмнения за инфектирания: Лидерът на “Възраждане ” заподозря ръководителя на Народното събрание в опит да осуети митинга
" 1. Как можем да сме сигурни, че Минчев в действителност е дал позитивна проба? Просто тъй като го е споделил? На вчерашния съвет изглеждаше в цве...
Прочети повече
ПОВЕЧЕ Пожарна охрана ТЕМАТА: Ангел Кунчев: В самоизолация са всички от КСНС при президента

“Аз си направих тест сутринта, който беше негативен и в този момент доскоро (11 януари) ми излезе и лабораторният тест, който също е негативен. Протест  на следващия ден (12 януари) ще има, аз ще бъда отдалечено и няма да мога да ида ”, сподели той.

Костадинов прикани ръководителят на Народно събрание Никола Минчев да покаже формалния си лабораторен тест.

“Според мен той е здрав, нищо му няма и това е една голяма неистина.  По време на КСНС аз стоях на другия завършек на масата и сред мен и ръководителя имаше 10 души -  сигурно имаше 20 метра. Някои бяха с маски, други ги махнаха, аз персонално бях без ”, приключи Костадинов.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР