Още не ни познавате, господа с нарисувани набързо образи.Миналата седмица

...
Още не ни познавате, господа с нарисувани набързо образи.Миналата седмица
Коментари Харесай

Още не ни познавате, господа с нарисувани набързо образи

Още не ни познавате, господа с нарисувани небрежно облици.

Миналата седмица министър председателят Петков още веднъж сподели инфантилност и неадкватност в държанието си когато ръкомахайки „изпращаше“ Костадин Костадинов и Цончо Ганев в Украйна щом не одобрявали неговата позиция и дейности. Това ръкомахане беше демонстративно и съпроводено с мятане на погледи по детски ( да не употребявам груба дума) към фоторепортерите – фрагментът явно трябваше да бъде уловен.

Разбира се, министър председателят Петков няма по какъв начин да знае, че Възраждане държи връзка с българите в Украйна. Нямаше и по какъв начин да знае, че Костадинов отпътува при тях. Няма по какъв начин да знае, че има политици, за които позициите на България и следствията от тях за българите значат всичко. Няма по какъв начин да знае, какво е да носиш обич към народа си надълбоко в сърцето. Няма по какъв начин да знае, че изкуствените пози, заучените думи, заглавията в медиите, подправените хвалби и скъпо платените рейтиг-помпещи статистики не са в интереса на политици, които нощем сънуват бедстващите си сънародници освен във войната, а и в личната ни страна. Когато въобще могат да спят.

Още не ни познавате, господа с нарисувани небрежно облици. Ще ни опознаете. А измените, които вършите против жанр и Родина ще платите.

Искра Михайлова
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР