Още не е минала сватбата на Меган Маркъл и принц

...
Още не е минала сватбата на Меган Маркъл и принц
Коментари Харесай

Меган Маркъл на специална диета! Готви се да дари принц Хари с първи наследник

Още не е предходна сватбата на Меган Маркъл и принц Хари, само че двамата към този момент се готвят да станат родители. Принцът и 36-годишната му годеница са посетили гинеколог репродуктолог. Специалистът съставил за бъдещата принцеса специфична стратегия за хранене и физически извършения, които да оказват помощ за бързото ѝ зачеване, написа OK Magazine.

Хари и Меган желаят да станат родители допустимо най-скоро. Те добре схващат, че с всяка година, имайки поради възрастта на Меган ще е по-трудно да забременее, отбелязва изданието.
Източник добавил, че Хари просто обожава децата и от много време мисли за бащинство. Той има три племенника. Общуването с тях му доставя същинско наслаждение.
Сватбата на Меган и Хари ще е на 19 май. По този мотив, Дория Рагланд, майката на бъдещата брачна половинка на Хари, се срещна с членове на кралското семейство, след идването ѝ от Калифорния в Лондон, предава Асошиейтед прес.
Първата ѝ среща е била с брата на принц Хари, принц Уилям и неговата брачна половинка. В двореца Уиндзор са участвали и 4-годишният им наследник принц Джордж и 3-годишната им щерка, принцеса Шарлот.
Към тях са се включили и бъдещите младоженци – принц Хари и Меган Маркъл. Предишния ден госпожа Рагланд беше поканена на чай от бащата на Хари, принц Чарлз и неговата брачна половинка Камила.
Майката на младоженката ще се срещне на чай с кралица Елизабет Втора през днешния ден в двореца Уиндзор.
Все още не е ясно дали принц Филип, брачният партньор на кралицата, който се възвръща след интервенция, ще участва на сватбата.
Знае се, че Томас Маркъл – бащата на младоженката, ще отсъства.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР