Още като бебе Дани се сблъсква със злокачествено онкологично заболяване,

...
Още като бебе Дани се сблъсква със злокачествено онкологично заболяване,
Коментари Харесай

Призив за помощ! Дани се нуждае от вашата подкрепа – чудесата са по Коледа

Още като бебе Дани се сблъсква със злокачествено онкологично заболяване, а когато  на 3г. му откриват израстък на Вилмс, който бързо образува метастази в белия дроб. Лечението е тежко, трудно и дълготрайно – претърпява интервенции и голям брой химио и лъчетерапии. Лечението стартира в България, след което продължава в Швейцария съвсем 2 години. Претърпява интервенция в Швейцария и три месеца е в ремисия, момчето успява да посещава детска градина.

За жал заболяването се завръща още веднъж, има метастази по цялото тяло. През юни месец тази година лекарите в Швейцария осведомят фамилията, че няма какво повече да създадат за Дани и приключват лекуването. Изпращат го назад в България, с цел да прекара последните си дни вкъщи, със фамилията си, съобщава NOVA. 

Семейството не се отхвърля и продължава да търси благоприятни условия за лечение на своето дете. Едно единственото лечебно заведение в Турция предлага да продължи лекуването и Дани отпътува за Истанбул. За голяма наслада лекуването дава позитивен резултат – туморите понижават и от четири месеца Дани се лекува там. 

Семейството се пробва да се оправи финансово, благодарение на околните си, само че това става все по-непосилно. 

Поради сложността на обстановката, дълготрайното обмисляне на лекуването е невероятно и се взимат решения в хода му. След направени четири курса химиотерапия се прави промяна на лекуването с нов тип медикаменти, цената, на които за три курса е 37 500 EUR (73 500 лева.). Тази сума не включва спомагателните разноски сред курсовете за възобновяване, проучвания, преливания, спомагателен престой в лечебното заведение, назначени прегледи от експерти и други Всички тези средства са непостижими за фамилията.

Надеждите са скоро да може да се извърши хирургическа интервенция, на този стадий обаче здравословното положение на детето не го разрешава. 

Можете да подкрепите акцията на Дани по някой от следните способи: 

Първа капиталова банка 

IBAN: BG11FINV91501317648801 

Получател: Данаил Михайлов Михов 

PayPal: [email protected] 

Revolut: @pomogninadani 

Фондация " Павел Андреев "  

https://pavelandreev.bg/campaign/da-pomognem-na-dani 

Фейсбук група: Да помогнем на Дани 

https://www.facebook.com/pomogninadani
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР