Още едно звездно бебче се появи на бял свят само

...
Още едно звездно бебче се появи на бял свят само
Коментари Харесай

Сами Хосни стана баща за първи път

Още едно звездно бебче се появи на бял свят единствено преди броени часове. След като през май тази година фитнес инструкторът Сами Хоссни, добил известност след присъединяване си във „ Фермата “, и Мила Савова, участничка в последния сезон на „ Сървайвър “, споделиха, че чакат своята първа рожба, не щеш ли тя към този момент е тук.

„ Видях го, Сами беше до мен от самото начало, преди мъничко си потегли. Много съм щастлива, доста съм удовлетворена и по този начин. Всичко е наред, доста благодаря на всички, които питат и пишат. Много яка страст! “, показа в стори самата Мила.

„ Благодаря, че си постоянно с мен Сами Хоссни! “, написа тя върху самото стори в инстаграм. По думите и разбираме, че и тя, и дребният са добре, а раждането е било с цезарово сечение.

Сами също означи щастливата вест в обществените мрежи, благодари на своята половинка, че го дарила с най-голямото благосъстояние. „ Мила е необикновен герои и жена за образец. Обичам те безпределно, обич моя “, написа още щастливият баща.

Припомняме ви, че двамата разкриха най-чаканата вест посредством пост в Инстаграм: „ Решихме, че ни омръзна да спим и да вършим каквото си желаеме от самото начало. И по този начин де… наподобява, че имаме нов началник. Шефът най-вероятно ще започва работа на новата си позиция през октомври 2022 “ – написа Сами Хоссни към фрагмента, на който Мила държи фотография от ехограф.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР