Още една бивша ученичка в училището в Ново Паничарево е

...
Още една бивша ученичка в училището в Ново Паничарево е
Коментари Харесай

Лоши новини за обвинения в блудство директор

Още една някогашна ученичка в учебното заведение в Ново Паничарево е обвинила шефа Христо Радев в блудничество. Това стана ясно през днешния ден по време на мярката за неотклонение на Радев, оповестява " Флагман ".

Самият той изрично отхвърли изказванията и ги дефинира като небивалица. " Вие знаете, че ромите са задружни и се държат дружно, това е следващата офанзива против мен ", сподели Христо Радев.

Той изрично отхвърли и изказванията на бащата на ученичката Радостина - Христо Христов, че му е предложил пари, с цел да си мълчи.

Самият обвинен съобщи, че желае да остане под " домакински адрес ", защото страда от псориазис и високо кръвно.

Прокурор Колев обаче тактично отхвърли да отговори на въпроса дали всички девойки са от ромски генезис. Самият Христо Радев пък съобщи, че съгласно показанията на неговите колежки, те свидетелствали само, че девойките им споделили, че ги е опипвал.

" Поддържам тезата, че това са неистини. Те могат да приказват всичко пред колежките, само че това не значи, че е правилно ", сподели шефът на школото в Ново Паничарево.

Бургаският областен съд удостовери решението на миналата инстанция и остави Радев под " домакински арест ". Според претекстовете на магистратите обвиняванията към шефа се базирали единствено на догатки.

Припомняме, че Радев дефинира делото против него като вендета от страна на 3 ромски клана, които от дълго време му имат зъб. По време на гледането на мярката стана ясно още, че против него има и висящо произвеждане. То обаче е за остаряло произшествие на пътя - злополука, и няма никакво отношение към сегашния развой.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР