Още един японски мобилен оператор обяви, че намалява цената на

...
Още един японски мобилен оператор обяви, че намалява цената на
Коментари Харесай

Втори японски мобилен оператор намали цената на iPhone XR със $100

Още един японски мобилен оператор разгласи, че понижава цената на iPhone XR. През месец ноември предходната година операторът NTT Docomo заяви, че понижава цената на най-достъпния iPhone от 2018 година със $100. Сега по същия метод постъпва и SoftBank.

В прессъобщението на SoftBank се споделя, че мобилният оператор понижава цената на iPhone XR с 10 800 японски йени ($98,43 по днешния курс) . Намалението на цената се реализира в границите на акцията iPhone XR Happy Price Campaign и влиза в действие от 30 януари тази година.

В другите вътрешни доклади на ритейлърите се споделя, че Apple е упълномощила японските снабдители да понижават цената на смарт телефона iPhone XR, заради по-ниските от предстоящото продажби. Според японските медии, доста от локалните консуматори избират да купуват моделите Phone 8 и iPhone 8 Plus, заради по-ниската цена.

Едновременно с това се следи рухване на цените на смарт телефоните на Apple и в Китай. Цените на iPhone 8, iPhone 8 Plus и iPhone XR осезателно са понижени спрямо цените отпреди два месеца. Така да вземем за пример, iPhone XR в Китай може да бъде закупен при цена 5399 юана или $798.

Apple в допълнение удължи промоционалните акции по замяната на старите модели iPhone с новите XS и XR. За Япония тази опция важи до края на месец февруари 2019 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР