Още един участник се раздели с Фермата: Нишката на живота“

...
Още един участник се раздели с Фермата: Нишката на живота“
Коментари Харесай

Носталгията изигра лоша шега на участнтик от Фермата

Още един участник се раздели с " Фермата: Нишката на живота “ по bTV и беше изпратен със сълзи от своите съотборници, а самият той също не съумя да скрие страстите си при раздялата. Операторът на пристанище Георги Петров си потегли от стопанството след отборния елиминационен двубой и последвалото гласоподаване на неговия отбор " Канатица “.

Червените го отстраниха откакто взеха решение, че е изгубил своя хъс за победа и няма задоволително сили за нови борби на Арената. Георги пък призна, че неналичието на околните му го е демотивирала. " Много ми е мъчително за моето семейство, в никакъв случай не съм се разделял с него. Съжалявам, че не можах да продължа напред “, сподели той, преди да се сбогува с риалитито и тримата водещи.

Георги, който дълги години е живял в Испания, а всички в стопанството го назоваха Хорхе, влезе в дуела с две от съотборничките си - собственичката на автокъща Лилия Ел Абани и оператора в прът център Иванка Манева. Срещу тях се изправиха противниците им от " Елбетица “ - балерината Мартина Сергиева и актьорите Присияна Люцканова и Петър Петров.

Първата борба за един пендар сложи на тестване издръжливостта на Лилия и Мартина. Опонентките останаха съвсем без сили и въздух до момента в който се катереха по високи стълбове, откачаха и закачаха стъпала по тях и пълзяха под трудности. В тази дълга, необикновено уморителна борба, Лилия се отхвърли в края на първия рунд. Мартина пък дефинитивно прекъсна играта си във втория по съвет на лекаря и тима си, откакто й прилоша. След отдръпването й " Канатица “ поведе с 1 на 0.

Във втората, класическа борба за два пендара, се хвърлиха Иванка от аления тим и Присияна от зеления. Съперничките трябваше да влязат във висящи кафези, да освободят въжето, което ги обкръжава, да издърпат ключ, да отключат похлупак и да изскочат " на независимост “. През цялото време Иванка се движеше малко по-бързо, а на финала десетки пъти мина на косъм от ключа и провокира инфарктни страсти в " Канатица “. Упоритостта й обаче беше възнаградена и тя донесе още две точки на тима си.

След две изгубени борби и резултат 3 на 0 в интерес на аления тим, " Елбетица “ получи късмет да изравни. Петър от зелените влезе с висока скорост и съвършена техника в тестването за три пендара - сцепване на разнообразни по дебелина ритловици, и победи съперника си Георги. Самоувереното му държание на Арената възмути алените, които чакаха повече примирение от страна на артиста. Играчите от " Елбетица “ обаче не стопираха дотук, дадоха повече отговори на въпросите от Алманаха, взеха 4 точки, обърнаха играта в своя изгода и поведоха със 7 на 3.

В последната, щафетна борба за пет пендара, зелените се отличиха с по-добра тактика и разпределиха по-добре постовете си. При цепенето на дървени трупи, преместването на вино с маркуч, рязането на греда и стрелбата по цели всеки от техните играчи се оправи чудесно, а балерината Мартина показва впечатляваща умелост с триона и прашката. " Елбетица “ приключиха щафетата за близо 17 минути, а " Канатица “ - за към 33. Така алените изгубиха освен дуела, само че и един от съотборниците си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР