Още един проблем заплашва провеждането на някои от мачовете от

...
Още един проблем заплашва провеждането на някои от мачовете от
Коментари Харесай

Още един проблем заплашва мачовете в Англия

Още един проблем заплашва провеждането на някои от мачовете от Премиър лийг през идния кръг, сигнализира “Дейли Мейл ”. Оказва се, че “Скай Спортс ”, който държи правата да излъчва най-вече дуели от елита в Англия, не разполага с задоволително камиони, които да транспортират нужната техника за реализацията на живите включвания.

Това е вследствие на ориентираните запаси на малкия екран и в частност на дъщерната й “Скай Нюз ” за отразяване на всичко към протичащото се след гибелта на Елизабет Втора. Погребението на Нейно Величество ще се състои чак след седмица - на 19 септември, което значи, че малкия екран ще е ангажирана с прекомерно доста работа. 

Планът на “Скай Спортс ” беше да предава директно осем мача в края на седмицата, като се стартира с Астън Вила - Саутхамптън в петък и се мине през Тотнъм - Лестър, Брентфорд - Арсенал и Челси - Ливърпул. Отделно ТВ каналът е насрочил в програмата си две срещи от Чемпиъншип, както и конфликти от Висшата лига на Шотландия мачове от женското състезание. Ако няма опция за някой от дуелите да се излъчи, той евентуално ще бъде отсрочен. 

Към този час към момента не се знае дали въобще ще има мачове в Премиър лийг.
 Нова среща на Премиър лийг с полицията ще дефинира ориста на мачовете през идващия уикенд Нова среща на Премиър лийг с полицията ще дефинира ориста на мачовете през идващия уикенд
Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР