Още един от основните футболисти на Аякс е готов да

...
Още един от основните футболисти на Аякс е готов да
Коментари Харесай

Барселона с интерес към още един играч на Аякс

Още един от главните футболисти на Аякс е подготвен да напусне отбора. Аржентинския национал Николас Талиафико заяви, че е подготвен да си тръгне от Амстердам, откакто интерес към него прояви Барселона.

Информациите сочат, че каталунците желаят да вземат 27-годишния защитник като заместител на Жуниор Фирпо. Конкуренция на „ блаугранас “ през това лято ще има от страна на британския Челси.

„ Аякс е страховит клуб, само че в шампионата няма огромна конкуренция. Винаги би трябвало да имаме огромни фантазии. Подготовката ще стартира през август. Но дали ще напусна или не...все още не е ясно “, сподели Талиафико пред радио „ Continental”.

“Опитвам се да мисля за физическото си положение, с цел да остана в добра форма, в случай че отида в различен клуб. Може би съм в листата на Барселона, само че към момента няма нищо съответно “, добави аржентинецът.

Ако Николас Талиафико мина на „ Камп Ноу “, той ще стане втория състезател от Аякс, дружно с Френки де Йонг, който през последните години ще отпътува от Амстердам по посока Барселона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР