Още един клуб се нареди на опашката за звездата на

...
Още един клуб се нареди на опашката за звездата на
Коментари Харесай

Нов клуб прояви интерес към Десподов

Още един клуб се подреди на опашката за звездата на Лудогорец Кирил Десподов.
Крилото е в радара на АЗ Алкмаар.

Два кръга преди края на сезона в Нидерландия АЗ е в групата, която ще играе плейофи за Лигата на конференциите. Клубът желае да се укрепи с флангови футболисти за новия сезон и се е поинтересувал от опцията за привличане на родния национал.

Както е известно, медиите в Гърция оповестиха, че Десподов е мечтан и от Олимпиакос, както и от шотландския гранд Глазгоу Рейнджърс.

Според осведомени управлението на Лудогорец е сложило цена от 4 милиона евро на фланговия футболист. Той бе притеглен от Каляри, а също така на открито игра и за Щурм (Грац). През сезон 2020/21 крилото бе първо чартърен при разградчани от отбора от Серия " А ", а след това " Орлите " откупиха правата му против 1,7 млн. евро.

В Разград се двоумят дали националът да играе в семейството против Черно море в събота. Кирил Десподов пропусна последните срещи поради травма.

Спортно-техническият щаб не желае да рискува здравето му. Със сигурност той и огромна част от звездите на Лудогорец няма да играят в последния мач за сезона против Левски, защото ще бъдат пуснати по-рано във почивка.

Все отново има късмет крилото да запише минути против Черно море, защото след края на мача ще бъде формалната гала по връчването на шампионската купа и златните медали на Лудогорец.

" Надявам се Десподов да играе в идващия мач. Той беше контузен и по тази причина не взе присъединяване против Ботев (Пловдив). Не знам до каква степен съществено е възпалението, само че се надяваме скоро да се завърне в игра ", сподели старши треньорът на " Орлите " Анте Шимунджа.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР