Още две срещи от 26-и кръг в Първа лига ще

...
Още две срещи от 26-и кръг в Първа лига ще
Коментари Харесай

Два мача в Първа лига днес, по "Хоризонт" предаваме Левски - Черно море

Още две срещи от 26-и кръг в Първа лига ще се изиграят през днешния ден. Берое приема Лудогорец в 17:30 часа, а Левски се изправя против Черно море от 20:00 часа на стадион „ Георги Аспарухов ". Този мач ще предаваме директно по стратегия " Хоризонт " в границите на предаването " Спорт и музика ".

Шампионите са се запътили към 11-а поредна купа и по всичко наподобява, че ще я завоюват. Лудогорец не е губил от Берое в последните 10 мача сред двата отбора. Разградчани са спечелили осем от тези дуели, два са приключили наедно. Моментната форма на двата тима също подсказва победа за разградчани. Лудогорец е на върха в класирането в родното състезание с четири победи и едно тъждество в последните си пет турнирни дуела, а домакините са с три загуби, тъждество и единствено една победа.

Черно море се показва доста добре този сезон и третото място в класирането го потвърждава, само че Левски бележи напредък при Станимир Стоилов. Изключвайки загубата от първенците, Левски има две победи и две равенства в последните пет турнирни дуела. В същото време Черно море записа четири победи и едно тъждество.

Пълна стратегия на 26-ия кръг в Първа лига:

Петък, 8 април:

Ботев Враца – Славия 2:1

Локомотив Пд – ЦСКА 2:0

Събота, 9 април:

17:30, Берое – Лудогорец

20:00, Левски – Черно море

10 април, неделя:

17:45, Арда – ЦСКА 1948

20:00, Ботев Пд – Локомотив Сф

11 април, понеделник:

20:00, Царско село – Пирин.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР