Още четирима българи се класираха за четвъртфиналите на Европейското първенство

...
Още четирима българи се класираха за четвъртфиналите на Европейското първенство
Коментари Харесай

Нови четири български победи на европейското по бокс за юноши и девойки в Италия

Още четирима българи се класираха за четвъртфиналите на Европейското състезание по бокс за юноши и девойки в Монтесилвано, Италия. Националите ни се показаха ослепително във вчерашния ден на шампионата и с безапелационни победи не престават борбата за медалите на Стария континент.

В категория до 48 кг Ангел Димитров не остави късмет на представителя на Грузия Роман Гюсеинови. Българинът ликува след 5:0 съдийски гласа и е на една стъпка от продобиване на орден. За задачата той би трябвало да победи на следващия ден турчина Али Демирсезен.

Георги Караколев (50 кг.) пречупи съпротивата на Стивън Ксикси (Албания). Той се поздрави с победа с 5:0 и в събота ще срещне Даниел Балко (Германия). При 52-килограмовите Евелин Колев преодоля сънародника му Ахмед Алсаханов. Родният боксьор записа триумф с 5:0 и в събота ще боксира с арменеца Ерик Арстамян. Викторио Илиев (57 кг.) пък нямаше проблеми с молдовеца Артьом Толстой. Националът ни стигна до четвъртфиналите след 5:0 и ще боксира на следващия ден с унгареца Даниел Мате

Така в събота ще имаме петима участници на кръга. Още в сряда Силян Попов (46 кг.) също се класира за 1/4-финалите, където ще срещне представителя на домакините Саша Менкарони.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР