Осемнадесет тайландци се страхуват да са мъртви въз основа на

...
Осемнадесет тайландци се страхуват да са мъртви въз основа на
Коментари Харесай

Актуализации на живо | Страхува се, че 18 тайландци са мъртви, тъй като последната война между Израел и Хамас достига четвъртия си ден

Осемнадесет тайландци се опасяват да са мъртви въз основа на отчети от работодатели, до момента в който броят на ранените и отвлечените застанете на 9 и 11 в четвъртия ден от последната война Израел-Хамас

От Асошиейтед прес 10 октомври 2023 година, 00:53 ч. бежанци, приема повече от 137 000 души в учебни заведения в цялата територия. В отчета се споделя, че въздушните удари са унищожили 790 жилищни единици и са нанесли съществени вреди на 5330 на територията на 2,3 милиона души. прекъсна услугата за повече от 400 000 души.

Израелската войска заяви рано във вторник, че е блъснала два тунела, употребявани от бойци на Хамас, с цел да навлязат на израелска територия.

Новината пристигна ден откакто 70 бойци проникнаха в кибуца Беери в понеделник вечерта. Малката фермерска общественост беше огнище на спора — сцена на конфликт със заложници по време на офанзивата.

Властите не предоставиха незабавно повече информация за местоположението на тунелите.

Вооръжената група е употребила тунели в предишното. Има построена мрежа от Газа до Египет за контрабанден трафик на оръжия, както и за атакуване на тунели, пробиващи в Израел.

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР