Осем нови волейболни игрища събират това лято любители и почитатели

...
Осем нови волейболни игрища събират това лято любители и почитатели
Коментари Харесай

Осем нови волейболни игрища има на плажа в Слънчев бряг

Осем нови волейболни стадиони събират това лято фенове и фенове на плажния волейбол в Слънчев бряг. Игрищата са построени в свободните зони, тук-там, които се употребяват по-малко от плажуващи. Терените са снабдени с професионални мрежи за волейбол, оборудванията са налични за всички туристи, всеки може да играе изцяло гратис. Волейболните стадиони са осветени и нощем.

„ Чужденците ценят високо всичко, което може да ги увлече да спортуват. Така взехме решение да разработим плажната линия като зона за деен спорт и нещо, което да разнообрази атмосферата в Слънчев бряг. Засега този спорт на плажа се развива единствено на любителско равнище, само че искащи не липсват. Идеята е на плажа да има и футболно игрище също със свободен достъп за нашите туристи ”, сподели шефът на линията Кирил Спасов.

Най-предпочитаните атракции на морския бряг са водните уреди - джетове, водни колела, парасейлинг. Обезопасителната жилетка и инструктажът са наложителни. Придвижването от брега става в обособени коридори. Десет минути полет с парашут коства 70 лв. на човек, за двама цената е 120 лева По 20 лева коства сърфирането върху кръгове, банани и надуваеми дивани, теглени от моторница. Наемането на джет за 15 минути е 70 лв., за 30 минути – 120 лв.. Джетът може да се наеме и за 20 минути против 90 лв.. 30-минутна разходка за четирима с водно колело коства с15 лв., а за един час – 20 лева.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР