Осем досега са представителите на Нигерия, които са минали през

...
Осем досега са представителите на Нигерия, които са минали през
Коментари Харесай

Левски рядко улучва с избора си на нигерийски футболисти

Осем до момента са представителите на Нигерия, които са минали през Левски. Интересното е, че множеството от сънародниците на Абдулахи Шеху пристигнаха с огромни очаквания, само че се трансфораха в разочарования. Това важи най-много за националите Гарба Лавал и Джъстис Кристофър, които пристигнаха след Мондиал 2002.

Първия се оказа по-стар, в сравнение с се представяше. Джъстис, който умря неотдавна при незнайни условия в хотел, най-вече се лекуваше и не играеше, напомня " Мач Телеграф ". Единственото, с което се запомни е пердах, който му бе хвърлен в столично заведение.

Следващата партида нигерийци беше много по-успешна, в случай че не броим Еманюел Баба. Омониго Темиле избухна и бе продаден за положителни пари, а Ричард Еромоигбе се трансформира в легенда. Екундайо Джайеоба пък не съумя да разкрие до дъно себе си, откакто се контузи и бе опериран неправилно.

После още двама нигерийци пристигнаха на " Герена ", само че по-добре да не го бяха правили. Става въпрос за Дениран Ортега, който разочарова тотално. Бабатунде Адениджи пък се трансформира в пример за безплоден нападател.
 Станимир Стоилов: Когато приключа задачата си в Левски, ще подам оставка
Станимир Стоилов: Когато приключа задачата си в Левски, ще подам оставка

" Оказва се, че българският футбол е свалил извънредно доста равнището си "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР