Oсасуна посреща Реал Мадрид в мач от 22-рия кръг на

...
Oсасуна посреща Реал Мадрид в мач от 22-рия кръг на
Коментари Харесай

Съставът на Реал Мадрид за гостуването на Осасуна - Куртоа, Модрич и Винисиус се завръщат като титуляри

Oсасуна посреща Реал Мадрид в мач от 22-рия кръг на Ла Лига.  Кралският клуб ще търси наложителна победа при гостуването си в Памплона в опит да съкрати дистанцията от водача Барселона.

Домакините Осасуна се намират в неприятна серия от 4 следващи мача без победа в шампионата и преди мача сe намират в средата на таблицата. Реал Мадрид пък е на 8 точки зад Барселона и ще търси триумфа, в случай че желае да резервира възможностите си за купа.

И двата отбора имат известни кадрови проблеми. За Осасуна по всяка възможност няма да играят Рубен Пеня, Начо Видал, Аимар Ороз и голмайсторът на отбора Чими Авила.

Реал Мадрид ще е без носителя на Златната топка Карим Бензема, Тони Кроос, Аурелиен Чуамени, Ферлан Менди и Мариано Диас. За сметка на това Винисиус Жуниор се завръща след наказване за състава на Карло Анчелоти, а Тибо Куртоа се е възстановил от травмата си и още веднъж е на вратата. Дани Карвахал остава на пейката, като Начо ще играе на негово място отдясно на защитата, а Aнтонио Рюдигер ще е в центъра на отбраната на “лос бланкос ”.

РЕАЛ МАДРИД : Куртоа; Начо, Милитао, Рюдигер, Алаба; Модрич, Камавинга, Себайос; Валверде, Родриго, Винисиус

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР