Осъденият на 4.5 години зад решетките Даниел Алвеш се е

...
Осъденият на 4.5 години зад решетките Даниел Алвеш се е
Коментари Харесай

Самоубиха Дани Алвеш в затвора, роднините му побесняха

Осъденият на 4.5 години зад решетките Даниел Алвеш се е самоубил.

Тази вест популяризира бразилският публицист Пауло Албукерке в обществените мрежи, като единствено за часове тя бе споделена хиляди пъти, а милиони се вързаха.

Истината обаче се оказа по-различна.

Говорителят на Алвеш - Аказ Фелеге, бързо отхвърли. Той даже съобщи, че въпросният Албукерке ще бъде съден.

Братът на някогашния бранител на бразилския народен тим и Барселона Дани Алвеш - Ней, също отговори на появилата се информация.

" Има толкоз доста свирепост в хората, толкоз доста свирепост. Брат ми беше наказан за думите на жена, която влезнала в мъжката тоалетна и е направила нещо, за което единствено двамата знаят. Вие към този момент сте осъдили човек, не е ли задоволително? Той към този момент е с присъда. Той е в пандиза. Сега го желаете мъртъв ", написа Ней Алвеш в обществената си мрежа.

Авторът на подправената вест пък опита да се измъкне с изказванието, че не е приказвал за футболиста, а за собствен братовчед.

Припомняме, че на 22 февруари магистрати в Барселона осъдиха 40-годишния Алвеш на 4,5 години затвор за обезчестяване на момиче в локален нощен клуб през 2022 година Освен това футболистът би трябвало да заплати 150 хиляди евро на жертвата под формата на морално обезщетение.

40-годишният Дани Алвеш е един от най-титулуваните в историята на футбола - по време на кариерата си той завоюва 42 трофеи, в това число три Шампионски лиги с Барселона и две Копа Америка с Бразилия. Той реализира най-големия си триумф, играейки за Барселона, с която завоюва 23 трофея от 2008 до 2016 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР