Орлин Станойчев е първият български тенисист, който влиза в Топ

...
Орлин Станойчев е първият български тенисист, който влиза в Топ
Коментари Харесай

Тенис легендата Орлин Станойчев: Гришо не постъпи коректно! Да не си мисли, че без него турнир в България няма да има

Орлин Станойчев е първият български тенисист, който влиза в Топ 100 на международната класация при мъжете. Само часове след завършването на " София Оупън " 2018, Станойчев сподели доста мощни думи по отношение на конкуренцията и най-успешния роден тенисист сега - Григор Димитров. Ето какво съобщи Орлин Станойчев в извънредно изявление пред Пик.

- Г-н Станойчев, макар отсъствието на Григор Димитров, " София Оупън " 2018 може да се похвали със сериозен фен интерес - изключително на полуфиналните мачове, на финалния дуел. Има ли бъдеще шампионатът в България, да остане АТП 2 конкуренцията в София и за последващи години? Как виждате обстановката?

- Моето мнение е, че несъмнено тази година шампионатът беше по-добър от миналогодишния. Имаше още през цялото време доста оспорвани и забавни мачове. Също по този начин е доста значимо да се спомене, че досега подобен състезател като Стан Вавринка в България не беше идвал, което е ужасно за българските фенове и съгласно мен конкуренцията ще има огромно бъдеще. След като в този момент съумяха уредниците за такова малко време - по този начин неповторимо да се получат нещата, мисля, че за другата година и за в бъдеще - ще бъде още, още по-хубаво, защото ще имат доста повече време.

Цялото изявление можете да прочетете ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР