ОРЛАНДО, Флорида — Джулиъс Рандъл опита повече наказателни удари, отколкото

...
ОРЛАНДО, Флорида — Джулиъс Рандъл опита повече наказателни удари, отколкото
Коментари Харесай

Никс разочарован от липсата на фалове срещу Тъндър: „Много контакт“

ОРЛАНДО, Флорида — Джулиъс Рандъл опита повече наказателни удари, в сравнение с в който и да е различен мач този сезон в сряда вечер, само че все пак сподели разочарованието си със съдийството няколко пъти по време на загубата на Никс от Тъндър.

Това пристигна под формата на това, че не се е върнал в отбрана най-малко един път или е пледирал пред реферите за контакта, който не са се обадили неведнъж.

„ Искам да кажа, че стрелях [най-високо за сезона] 13 наказателни удара, “ сподели Рандъл, който потопи 10 от тези опити, след мача. „ Трудно е да получиш всяко позвъняване. Мислех ли, че няколко са пропуснати? да Що се отнася до последователността, имах оправдателен диалог с [рефера] Джеймс [Капърс].

„ Беше единствено малко отчаяние от последователността на позвъняванията. Но както споделих, имам 13 наказателни удара, тъй че е мъчно да се оплача. Те няма да оправят всеки един. Те не са съвършени. Знаеш ли, това са дребни неща, които се случват в играта и просто би трябвало да продължиш напред и да продъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР