Организираният от Възраждане“ протест срещу зелените сертификати започна днес по

...
Организираният от Възраждане“ протест срещу зелените сертификати започна днес по
Коментари Харесай

Костадинов изгря на видеостена пред НС: Трябва да се изправим пред новия сатанински ред!

Организираният от „ Възраждане “ митинг против зелените документи стартира през днешния ден по обед пред Народното събрание.

Към 12 ч. все повече хора изпълват пространството на площад " Народно заседание ". Видимо присъстващите са най-малко 1000, още се стичат натам по бул. " Цар Освободител " откъм паркинга до Българска народна банка. Там са паркирани доста от рейсовете, превозили протестиращи от разнообразни точки в страната. Активисти на партията на Костадин Костадинов предлагаха безвъзмезден превоз за искащите да вземат участие в демонстрацията. 

Движението по бул. " Цар Освободител " в региона е блокирано. На площада се развяват трибагреници и флагове на " Възраждане ".

Малко след началото на митинга към стачкуващите се причислиха и депутатите от " Възраждане " Цончо Ганев, Петър Петров, Елена Гунчева и други Сред тях не е водачът им Костадин Костадинов , който е под карантина. От мегафона един от представителите дефинира това като " брутална инсценировка ". Протестиращите скандират " Искаме да влезем в Народното събрание! " и " Оставка! ".

Костадинов се включи посредством видеовръзка, предавана на стена пред основния вход на Народното събрание.

" Не желаеме маски, не желаеме зелен документ, желаеме си правото на труд, не желаеме наложителна имунизация, това е медицински фашизъм ", се чу на площада.

Множество от хора идват на площада проведено, посредством платени автобуси от партия " Възраждане ".

Автобусите на паркинга до Българска народна банка



Вчера водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов разгласи, че в случай че РЗИ му наложи карантина, ще бъде заставен да я съблюдава, с думите: " Такива са разпоредбите и такива са законите, които са глупави. " РЗИ София след това му наложи карантина, защото е бил контактен с ръководителя на Народното събрание Никола Минчев, който е болен от ковид. Днес шефът на столичната РЗИ доктор Данчо Пенчев съобщи, че в случай че Костадинов се появи на обществено събитие, ще последват административни ограничения и може да се стигне до съд. 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР