Организираните привърженици на ЦСКА от Трибуна Сектор Г използваха страницата

...
Организираните привърженици на ЦСКА от Трибуна Сектор Г използваха страницата
Коментари Харесай

Трибуна Сектор Г за новия стадион на ЦСКА: Мечтата на поколения армейци е все по-близо

Организираните последователи на ЦСКА от Трибуна Сектор " Г " използваха страницата си във Facebook, с цел да разясняват тематиката, обвързвана с новия стадион на своя обичан отбор.

Припомняме ви, че през вчерашния ден Комисията по запазване на околната среда, земеделие и гори към Столичния общински съвет утвърди плана за реорганизация на стадион " Българска войска ", а почитателите на тима описаха тази вест като " следващата значима и огромна крачка към успеха ".

Привържениците използваха опцията да благодарят на всички хора, " забъркани и виновни за това фантазията на генерации армейци да бъде все по-близо и по-близо ".

Ето я и цялата позиция на хората от Трибуна Сектор " Г ":

" Новият сезон наближава, а по всичко наподобява положителните вести не закъсняват. Вчера с 9 гласа " за " и 3-ма " въздържали се " Комисията по запазване на околната среда, земеделие и гори към Столичния общински съвет утвърди по този начин чаканата от всички нас реорганизация на нашия дом. Поредната значима и огромна крачка към успеха!

Преминахме през пъкъла, само че за наша наслада нормалността стартира да тържествува. Бихме желали да благодарим на всички забъркани и виновни за това фантазията на генерации армейци да бъде все по-близо и по-близо. Сигурни сме, че с задоволително воля и обединени дейности сред клуб, община и страна, София може да има своето спортно украшение - по този начин, както приляга на една съвременна и европейска футболна столица!

САМО ЦСКА! "



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР