Организираните фенове на ЦСКА - София от Сектор Г излязоха

...
Организираните фенове на ЦСКА - София от Сектор Г излязоха
Коментари Харесай

Сектор Г: Поклон пред публиката! Стигнахме до портите на Рая, но не успяхме да влезем

Организираните почитатели на ЦСКА - София от Сектор Г излязоха с обява в обществените мрежи след успеха на техните любимци с 2:0 над Левски. “Трибуна Сектор Г ” благодари на всеки почитател, участвал на вчерашния мач. “Червените ” се постановиха с 2:0 над Левски, само че все пак не съумяха да станат първенци, защото Лудогорец се наложи по същото време над Черно море.
 Пирова победа за ЦСКА - София! Андреев Пирова победа за ЦСКА - София! Андреев " закопа " Левски, само че " алените " също плачат
Публикуваме известие на " Трибуна Сектор Г " без редакторска интервенция: 

Армейци, 

След всяко дерби ви благодарим за наличието и себераздаването, само че за през вчерашния ден думите не могат да бъдат задоволителни. Поклон, реверанс и реверанс за всеки един участвал на смазващото ни предимство нощес! 

Изпращаме турбулентен сезон, изпълнен с доста страсти и обрати. Бяхме в Ада, стигнахме и до портите на Рая, само че в последна сметка не успяхме да влезем. Кое е най-важното? Преоткрихме още веднъж и още веднъж безграничната си обич към ЦСКА и даже след крайния съдийски сигнал, чак до момента в който не ни пуснаха да си тръгнем, пяхме, скандирахме и подкрепяхме обичания тим макар изгубената купа. Това не може да се купи с пари и не може да бъде пречупено от нищо и никого! 

Що се касае " съперника " ни ще изхабим оптимално малко думи - позор, срам и оскърбление. Да мълчиш съвсем цялостен мач, избухвайки за по 5 минути при гола на " Лудогорец " и края на мача във Варна, е еманацията на едно дългогодишно проваляне, замазвано и прикривано ловко с подправена агитация и доста позьорщина. Но истината рано или късно постоянно става ясно. Дано сте се насладили на пирошоуто и нали знаете - когато видиш падаща звезда, е хубаво да си пожелаеш нещо... 

САМО ЦСКА!

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР