Организацията на бойскаутите в САЩ постигна историческо извънсъдебно споразумение с

...
Организацията на бойскаутите в САЩ постигна историческо извънсъдебно споразумение с
Коментари Харесай

Бойскаутите в САЩ плащат почти $1 милиард заради сексуални посегателства

Организацията на бойскаутите в Съединени американски щати реализира историческо извънсъдебно съглашение с жертвите на полов тормоз, породен главно от клубни водачи над млади момчета. Тя ще изплати общо 850 млн. $ на измъчваните, съобщи Zero Hedge.

Жертвите са толкоз доста, 850 милиона $ ще възлизат на сред 3 и 5 хиляди $ на жертва, което се равнява на доходи от месец и половина при минимална заплата. Несъмнено постигнатото съглашение ще се почувства като пестник за тези деца, доста от които към този момент са възрастни, които са изгубили невинността си против хищници и организацията, която твърди, че се бори с педофилията.

Това обаче е първата сходна конвенция в историята на организацията, макар че против нея от десетилетия се точат каузи. Конкретното решение идва по дело, заведено на 11 февруари 2020 година

Кен Ротвайлер, един от основните договарящи в съглашението, го назова " най-голямото споразумяване на искове за полово принуждение в историята на Съединени американски щати ".

Организацията разчита на своите локални препоръки да изплатят минимум 300 милиона $, а организацията майка ще заплати и за неща като " непарични задължения за принуждение над жертви, в това число ограничения за отбрана на младежта, система за докладване, съставяне на Комитет за протекция на детето и шерване на информация, обвързвана с искове за корист. "

Адвокатската адвокатска фирма на Ротвайлер съставлява над 16 хиляди жертви на принуждение от 40-те години на предишния век до момента, чиито насилнициа са каталогизирани във вътрешен лист, наименуван " файлове с перверзия ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР