Организаторите Sofia Open ще предоставят изключителна възможност на българските деца

...
Организаторите Sofia Open ще предоставят изключителна възможност на българските деца
Коментари Харесай

Организаторите на турнира по тенис Sofia Open предоставят изключителна възможност за осем български деца

Организаторите Sofia Open ще дават изключителна опция на българските деца да бъдат на корта със звездите на международния тенис по време на седмото издание на шампионата от сериите ATП 250 в " Арена Армеец " от 25 септември до 2 октомври.

Всяко дете на възраст сред 14 и 18 години, навършени до 25 септември 2022 година, има право да се записва за пробите. Необходими са съществени знания по отношение на отброяването на резултата, както и интерес към тениса. Желаещите би трябвало да са разполагаем за всички проведени тренировки от отговорника за подавачите. Регистрацията е безвъзмездна, а самата платформата за регистрация ще бъде спряна след запълването на всички места. Необходимо е да се изпрати имейл на - [email protected].

Броят на записалите се е стеснен до 60 деца. Първите 30 претенденти ще бъдат разпределни в първата сесия на пробите, до момента в който останалите ще бъдат част от втората инспекция. Осем деца, показали се най-добре на пробите, ще бъдат поканени на формалните тренировки за подавачи.

Пробите за подавачи ще се проведат на 4 септември (неделя) на Националния тенис център в Борисовата градина в София в две сесии - утринна и следобедна. Всяко занятие ще продължи не по-дълго от 3 часа, като селектираните деца ще бъдат осведомени по имейл, след края на регистрационния развой (не по-късно от 31 август) и ще бъдат известени от уредника и коя сесия са попаднали. Заниманията ще бъдат извършени от квалифицирани тенис треньори, които ще оценят децата по отношение на тяхната експедитивност, атлетичност, устойчивост и екипен дух - всички основни качества за един сполучлив подавач.

Всички селектирани подавачи на Sofia Open 2022 би трябвало да съблюдават няколко правила, измежду които - да участват на двете подготвителни занимания сред 10 септември и 15 септември на Национален тенис център, да участват на предтурнирното занятие с всички останали подавачи в " Арена Армеец " на 24 септември (събота) от 17 часа и бъдат свободни за всеки един от осемте дни на шампионата в " Арена Армеец ” - от 25 септември до 2 октомври.

За да бъдат определени във финалната селекция, всички подавачи би трябвало да показват документално позволение от родител.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР