Организаторите на прочутия карнавал в лондонския квартал Нотинг хил го

...
Организаторите на прочутия карнавал в лондонския квартал Нотинг хил го
Коментари Харесай

Карнавалът в лондонския квартал Нотинг хил започна онлайн заради пандемията

Организаторите на фамозния карнавал в лондонския квартал Нотинг хил го откриха през днешния ден, само че поради пандемията онлайн, а полицията предизвести хората да не се включват в неразрешени празненства в нарушаване на разпоредбите за обществено разграничаване, предадоха Българска телеграфна агенция и ДПА.

Кметът на мегаполиса Садик Хан моли към хората да гледат събитието от у дома и акцентира, че уредниците на тридневната демонстрация са положили доста старания "да запазят и онлайн сплотяващия дух на карнавала ". "Карнавалът е отлично събитие и припомня на всички ни, че най-голямата мощ на нашия град е способността ни да приемем разликите и да бъдем дружно в празника ", сподели Хан във видеообръщение.

От лондонската полиция предизвестиха да няма скупчвания на хора по тези места в Нотинг хил, където в други години е имало прояви. Дежурни служители на реда са в подготвеност неотложно да приключват неразрешени музикални празненства.

Традиционните паради и улични празненства бяха анулирани тази година в Нотинг хил поради коронавирусната пандемия. Карнавалът води началото си от 1966 година като празник на африканската и карибската общественост в Лондон. Тазгодишната онлайн версия включва осъществявания на артисти и танцьори, измежду които е нигерийката Тива Савидж и доста създатели от Карибите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР