Организаторите на Евровизия 2020 представиха новата графична опаковка на конкурса,

...
Организаторите на Евровизия 2020 представиха новата графична опаковка на конкурса,
Коментари Харесай

Логото на Евровизия 2020 е вдъхновено от флага на България и всички 41 участващи държави

Организаторите на Евровизия 2020 показаха новата графична опаковка на състезанието, която е основана особено за изданието в Ротердам. Тя е въодушевена от 65-ата годишнина на влиятелната музикална надпревара  и представя по минималистичен и новаторски метод от флаговете на всички 41 участващи страни. Дизайнът, който включва и тазгодишното мото „ Open Up ”, ще се употребява по време на двата полуфинала и огромния край, които ще се проведат надлежно на 12, 14 и 16 май в залата Rotterdam Ahoy. Иновативното лого ще украси и града хазаин и ще бъде сложено на билборди, здания и градския превоз.  

Графичната опаковка на състезанието разумно продължение на дизайните от предходните семейства на Холандия – през 1970, 1974 и 1980 година.   " Графичната опаковка следва характерностите на дизайна в нашата страна и е минималистичен, пробен и новаторски “, споделя Систе Бакер, изпълнителен продуцент на Евровизия 2020. „ Освен това той споделя история, пъстър и празничен е и има доста на практика приложения. “  

В понеделник на специфична конференция беше оповестено и името на българския представител на Евровизия 2020. Това е младата певица Виктория Георгиевa - VICTORIA. Българското присъединяване в състезанието се осъществя като публично-частно партньорство сред Българска национална телевизия и Ligna Group. Очаква се българската ария на Евровизия да бъде показана при започване на месец март 2020 година, като паралелно с това се работи и по първия независим албум на VICTORIA.

Видео показване на VICTORIA:  " >https://www.youtube.com/watch?v=kOrC4PdUE6c  

Двата полуфинала и огромният край на грандиозното шоу ще бъдат излъчени онлайн по БНТ1 на 12, 14 и 16 май. На 28 януари ще се изтегли чоп, на който ще стане ясно в кой от двата полуфинала ще взе участие България.     Холандия завоюва правото да семейства Евровизия 2020 след успеха на младия и до тогава незнаен реализатор Дънкан Лорънс с песента „ Arcade “. Тя се трансформира в шлагер в цяла Европа и Австралия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР