Организаторите на 50-тия конгрес на БСП, на учредяването на ПП

...
Организаторите на 50-тия конгрес на БСП, на учредяването на ПП
Коментари Харесай

Глоби за Борисов, Цветанов и БСП - не спазили противоепидемичните мерки

Организаторите на 50-тия конгрес на Българска социалистическа партия , на учредяването на Политическа партия " Републиканци за България “ и на визитата на министър-председателя в Катедралния храм " Св. Св. Кирил и Методий " в Ловеч  ще бъдат санкционирани за неспазване на противоепидемичните ограничения, оповестиха от Министерството на здравеопазването.

 На уредниците:

 -на 50-тия конгрес на Българска социалистическа партия , извършен в Националния замък на културата на 26 и 27 септември;

 - на учредяването на Политическа партия " Републиканци за България ", извършено в Интер Експо Център на 27 септември;

 -на днешното (28 септември) посещаване на министър-председателя в Катедралния храм " Св. Св. Кирил и Методий " в Ловеч ще бъдат връчени актове за административно нарушаване на въведените в страната противоепидемични ограничения.

Припомняме, че нарушаването е осъществено от юридическо лице, глобата е от 500 лева до 2000 лева, а при наново нарушаване – от 2000 лева до 5000 лева, според член 209а, алинея 2 от Закона за здравето. Актовете ще бъдат връчени от съответните районни здравни инспекции, на чиято територия са извършени събитията.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР