Организаторът на окървавените протести в София във вечерта на 16

...
Организаторът на окървавените протести в София във вечерта на 16
Коментари Харесай

Организаторът на кървавия протест се оказа човек на Бербатов, Терзиев ще го съди за 42 000 лв.

Организаторът на окървавените митинги в София във вечерта на 16 ноември, когато футболни почитатели и служители на реда влязоха в ръкопашни битки, се оказа непосредствен на Димитър Бербатов човек. Това е Ивайло Гроздев, който е подал заявката в Столична община, утвърдено след това от кмета Васил Терзиев, оповестява „ Новспорт “.

Гроздев е човек, който постоянно може да бъде забелязан в компанията на хора от футболната съпротива, а последната му обществена демонстрация бе в ММС този вторник. Тогава имаше среща на изключените от БФС клубове с хора от управлението на футболния съюз. Гроздев, който е представител на отбора от Област Перник Черногорец Ноевци, бе измежду най-активните хора на Бербатов (заедно с Георги Градев), които упорстваха президентът на Аматьорската футболна лига Румен Вълков да бъде изпъден от залата.

Ивайло Гроздев е и координатор на щаба на опозицията при събирането на подписките от клубовете за ексклузивен конгрес. Едната от тях към този момент „ отлежава “ към 18 месеца в съда, а другата от май тази година претърпя цялостно крушение, откакто бе подкрепена едвам от към 80 клуба.

През 2017 година същият човек бе „ дясна ръка “ в екипа на Любо Пенев, който претърпя унизителна загуба в борбата за президент на БФС. Гроздев е и измежду най-близките другари на Радостин Василев, който в разстояние на към година на два пъти съобщи политическите си съратници и сега учреди партия МЕЧ. Според осведомени представителят на Черногорец Ноевци е измежду деятелите ѝ.

В последна сметка, според Закона, уредникът на митинга носи отговорност за случилото се. Кметът на София Васил Терзиев към този момент разгласи, че ще бъде заведен иск против Ивайло Гроздев за 42 000 лв., колкото са вредите по общинската благосъстоятелност.

17 ноември 2023, 19:51

След погрома: Новият кмет ще съди за 42 000 лева уредника на митинга

Интересно е кой ще обезпечи тези пари...


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР