Оръжията, с които разполага Русия, имат за цел да покажат

...
Оръжията, с които разполага Русия, имат за цел да покажат
Коментари Харесай

Шойгу: Оръжията ни имат за цел да покажат на Запада, че е по-добре да не се забърква с Руския

Оръжията, с които разполага Русия, имат за цел да покажат на Запада, че е по-добре да не се забърква с Руската федерация.

Това сподели министърът на защитата на страната Сергей Шойгу, оповестяват съветски медии.

" Ако говорите за Запада, тогава те споделиха доста разнообразни нелепости в последно време. Според мен те са по този начин: Станах сутринта и погледнах - за какво през днешния ден ще изтърся нещо сходно. Сега по отношение на разполагането на нуклеарни оръжия в Космоса, по-късно опасност за това, по-късно - това. Слушайте, през днешния ден беше ясно, ясно отговорено: ние имаме това оръжие, то би трябвало да съставлява освен опасност за вас, само че би трябвало да притегли вниманието, тъй като е по-добре да не се забърквате с нас “, сподели още Шойгу.

По време на обръщението си към Народното събрание президентът Владимир Путин съобщи, че всички проекти в региона на въоръженията, оповестени в обръщението към Федералното заседание през 2018 година, са изпълнени или са покрай осъществяване.

Хиперзвуковите ракетни комплекси " Кинжал " и " Циркон " към този момент се употребяват в специфичната военна интервенция, на бойно дежурство са хиперзвуковите междуконтинентални ракетни комплекси " Авангард " и лазерните комплекси " Пересвет ", организират се тествания на крилатата ракета " Буревестник " и безпилотния подводен уред " Посейдон ".

 

Източник " Труд "

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР