Опустошена майка разказа как нейният 13-годишен син й изпрати последно

...
Опустошена майка разказа как нейният 13-годишен син й изпрати последно
Коментари Харесай

Момче, на 13, изпрати SMS на обезумяла майка с пет сърцераздирателни думи, преди да посегне на живота си

Опустошена майка описа по какъв начин нейният 13-годишен наследник й изпрати последно известие, в което се споделяше „ Съжалявам, обичам те “ преди да посегне на живота си.

Джен Гордън към момента се помирява със загубата на най-големия си наследник Девин през януари 2022 година и в този момент желае да увеличи осведомеността за детските самоубийства. Тя споделя, че е била оставена да преиграва деня още веднъж и още веднъж в главата си, пробвайки се да разбере дали е имало нещо, което е можела да направи по друг метод. Докато тя трескаво търсеше сина си, до момента в който му звънеше и му изпращаше известия, той най-сетне изпрати малко известие, което сподели: „ Съжалявам, обичам те “.

Майката на три деца сподели: „ Той беше на 13 и трябваше да върви на учебно заведение. Ако някой го беше спрял и го беше попитал... Много от проучванията, които направих, демонстрират, че в случай че някой беше споделил „ добре ли си? “, това можеше да промени нещата. Звънях му и му звънях и си представях, че е смутен.

„ Това е значимото за мен, пробвайки се да вдъхна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР