Определено Моника Валериева обича да бъде в на хората устата.

...
Определено Моника Валериева обича да бъде в на хората устата.
Коментари Харесай

Официално е! Изтече видео с Моника Валериева и Меди, в което разкриват всичко

Определено Моника Валериева обича да бъде в на хората устата. За прочут интервал от време родната плеймейтка липсваше от обществените мрежи и съвсем нищо не се знаеше за нея. Всичко това се случи след последната ѝ разлъка с поп-фолк изпълнителя Меди. Преди него силиконката е имала много мъже в живота си, само че явно не е било нищо кой знае какъв брой съществено. 

Виж още: Предколеден детокс: Ганка от Сървайвър се стопи, ето по какъв начин го реализира

Така и никой не разбра какво тъкмо се е случило сред родните звезди, с цел да приключат връзките си по този начин внезапно. Е, хубавата вест е, че от няколко месеца любовта сред тях още веднъж е пламнала. Според изявленията в обществените мрежи двамата постоянно са били на едни и същи места едновременно - очевидно и те като Лидия и Наско Колев просто не желаят да обявяват връзката си - или най-малко до този миг не желаеха, макар че щастието обича тишината.

Виж още: Любов в най-чиста форма: ТОП 5 аргументи Фейгин и Жорката да останат дълго време дружно

Има нещо в действителност доста необичайно в Моника Валериева. Преди броени часове плеймейтката показа в стори видео по какъв начин се целува буйно с поп-фолк изпълнителя. Вече е публично - двамата още веднъж са дружно и напълно умерено към този момент могат да споделят общи фрагменти от взаимния си живот. 

Виж още: Какво се случва? Дени от " Един за различен " се появи посинена и с рани

И с цел да бъде още по-коментирана, Валериева изтри всички изявления в профила си и остави само видеото с Меди в сторитата си. Ако търсите отговор на тази мистерия, няма да откриете, тъй като логичност в действителност липсва. Не сме  сигурни даже дали самата тя знае за какво е постъпила по този начин.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР